![]() |
(L) (L) (L)
|
Аминь!!!(L)(L)(L)
|
(L)(L)(L)
|
Аминь.(L)(L)(L)(F)(F)(F)(F)
|
(L) (L) (L) (*) (F) (F) (F)
|
(L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
|
об исцелении больного
ОПримилосердыйБоже, Отче, Сынеи Святый Душе, в нераздельной Троицепоклоняемый иславимый, призриблагоутробно на отрока Твоего Елизавету,болезнеюодержимую; отпусти ей всясогрешения ее; подай ей исцелениеот болезни;возрати ей здравие исилы телесныя; подай ейдолгоденственное иблагоденст*венное житие,мирные Твои и примирны***ага, чтобы она вместес нами приносилблагодарные мольбы Тебе,Всещедрому Богу и Создателюмоему. Пресвятая Богородица, всесильнымзаступлением Твоим помоги мнеумолить СынаТвоего, Бога моего, обисцелении отрока Божия Елизаветы. Всесвятые и ангелыГосподни, молите Бога обольной отроке Его Елизаветы.Аминь. 16.04.2009 22:27 |
(L) (L) (L) (L) (L)
|
Виктория К., Лизочка(X)пока младенец, а не отрок(овица).
Помолимся о здравии мл. Елизаветы!!! |
МОЛИТВА ПО СОГЛАШЕНИЮ ЗА ЛИЗОНЬКУ!!!
Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, Ты бо рекл еси пречистыми усты Твоими: Аминь глаголю вам, яко аще два от вас совещается на земли о всяцей вещи, еяже аще просита, будет има от Отца Моего, Иже на небесех: идеже бо еста два или трие собрани во имя Мое, ту есмь посреде их. Непреложны словеса Твоя, Господи, милосердие Твое безприкладно и человеколюбию Твоему несть конца. Сего ради молим Тя: даруй нам, рабам Твоим ( здесь перечисляются имена тех, кто просит за Елизавету) : Екатерине, Дмитрию и всем, чьи имена Ты знаешь, согласившимся просить Тя об исцелении и даровании здравия рабе Твоей: тяжкоболящей младенцу Елизавете исполнения нашего прошения! Но обаче не якоже мы хотим, но якоже Ты. Да будет во веки воля Твоя. Аминь |
Текущее время: 18:50. Часовой пояс GMT. |