Форум общения  больных людей. Неизлечимых  болезней  нет!

Форум общения больных людей. Неизлечимых болезней нет! (http://forumjizni.ru/index.php)
-   Помощь (http://forumjizni.ru/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Молитва по соглашению об отроковице Аполлинарии (http://forumjizni.ru/showthread.php?t=7981)

Априори 17.04.2009 17:55

Спаси Господи всем, кто откликнулся на мою просьбу!

Другое Я 21.04.2009 16:34

Владыко Вседержителю, Врачу душ и телес, смиряяй и возносяяй,наказуяй и паки исцеляяй, брата нашего (имя) немощствующа посети милостию Твоею, простри мышцу Твою, исполнену исцеления и врачбы: и исцели его, воставляяй от одра и немощи,запрети духу немощи, остави от него всяку язву, всяку болезнь, всяку рану, всяку огневицу и трясавицу: и аще есть в нем согрешение или беззаконие, ослаби, остави, прости Твоего ради Человеколюбия. Ей Господи, пощади создание Твое во Христе Иисусе, Господе нашем, с нимже благословен еси, и со Пресвятым, и Благим, и Животворящим Твоим Духом, ныне и присно, и во веки веков. Аминь.

Другое Я 21.04.2009 16:48

Полина, проходит 12 курс химии, оч тяжело перености, давайте помолимся, чтобы все прошло хорошо!!!

Запретный Пмад 21.04.2009 17:03

об исцелении больного

ОПримилосердый Боже, Отче, Сынеи Святый Душе, в нераздельной Троицепоклоняемый и славимый, призри благоутробно на отроковицу Твою Аполлинарию,болезнею одержимую; отпусти ей всясогрешения ее; подай ей исцелениеот болезни; возрати ей здравие исилы телесныя; подай ейдолгоденственное и благоденст*венное житие,мирные Твои и примирны***ага, чтобы она вместе с нами приносила благодарные мольбы Тебе,Всещедрому Богу и Создателю моему. Пресвятая Богородица, всесильнымзаступлением Твоим помоги мне умолить СынаТвоего, Бога моего, обисцелении отроковицы Божия Аполлинарии. Все святые и ангелы Господни, молите Бога обольной отроковице Его Аполлинарии. Аминь.

Богиня Мудв 24.04.2009 14:59

Святый великомученик и целителю Пантелеймоне, моли Бога о здравии души и тела отроковицы Аполлинарии!

Господи Иисусе Христе, спаси, сохрани и помилуй отроковицу Аполлинарию, даруй ей здравие души и тела!

Ахтунг Фкау 26.04.2009 11:32

Господи, помоги нашей девочке

Кубик Кудик 27.04.2009 04:03

Дева Пречистая, Мать Пресвятая Богородица! Моли Христа Бога об исцелении отроковицы Аполлинарии, сохрани ея под Покровом Твоим Святым!

Вендетта 27.04.2009 13:36

Скорый в заступлении един сый, Христе, скорое свыше покажи посещение страждущей рабе твоей Апполинарии, и избави от недуг и горьких болезней; и воздвигни во еже пети Тя и славити непрестанно, молитвами Богородицы, едине Человеколюбче.
На одре болезни лежащего и смертною раною уязвленнаго, якоже иногда воздвигл еси,Спасе, Петрову тещу и разслабленнаго,на одре носимаго,сице и ныне,Милосерде,страждущаго посети и исцели. Ты бо един еси недуги и болезни рода нашего понесый и вся могий, яко Многомилостив.

Веточка 28.04.2009 21:21

Помоги Господи в излечении отр.Аполлинарии(F)

Вселенная 30.04.2009 14:05

Аминь.(L)(L)(L)

Текущее время: 18:37. Часовой пояс GMT.