Форум общения  больных людей. Неизлечимых  болезней  нет!

Вернуться   Форум общения больных людей. Неизлечимых болезней нет! > Основной форум для выздоравливающих > Помощь

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 05.11.2009, 17:28   #141
Tatianochka
Местный

Спасибо 0 в 0 постах

Благодарю!!!!! (L)
Старый 11.11.2009, 13:43   #142
Алла Дыка
Новичок

Спасибо 0 в 0 постах

Государыня, Лада-Матушка, Мать Небесная, Богородица! Посети нас, Ты, Силой Светлою, благослови на деяния добрые, на деяния славные, да во Славу Рода нашего, тако бысть, тако еси, тако буди!
Государыня, Макошь-Матушка, Мать Небесная, Богородица! Соплети для нас Судьбу Светлу, Судьбу Ясну, да без Нитей тёмных. И да не сгинет милость Твоя, да ко всем Родам наша! Тебе Велику Славу воспеваем, ныне и присно и от Круга до Круга! Тако бысть, тако еси, тако буди!
Старый 11.11.2009, 14:44   #143
Ляскало
Новичок

Спасибо 0 в 0 постах

Прими, Господь,
молитву-стих,
Храни, Господь, детей моих!
Средь ночи и средь бела дня
Храни, как ты хранишь меня!
В час испытания лихой,
Что посылает жизнь порой,
Ты мужество в их сердце лей.
Храни, Господь, моих детей!
От чёрных стрел обереги,
С тропы неверной уведи,
Пошли им преданных друзей.
Храни, Господь, моих детей!
Храни от войн и от чумы,
От искушений Князя Тьмы.
Звенит Планета Матерей:
Храни, Господь, храни детей!
Да будет путь их чист и ясен,
В делах и помыслах прекрасен,
С открытым сердцем для людей.
Храни, Господь, храни детей!
Пусть звёзд немолчный хоровод
Тропой Любви детей ведёт.
Раскинь над ними Неба синь.
Храни, Господь! Храни!
Старый 26.11.2009, 16:43   #144
Tatianochka
Местный

Спасибо 0 в 0 постах

Молитвы после аборта
МОЛИТВА 1

О,Владыко, Господи Иисусе Христе, Сыне Божий! Премногия благости Твоея,нас ради человек и нашего ради спасения в плоть оболкийся и распныйся ипогребыйся, и Твоею Кровию обновивый растлевшее естество наше, приимимое покаяние во грехах и услыши глаголы моя: согрешила,Господи, на небои пред Тобою, словом, делом, душею и телом, и мыслию ума моего, заповедиТвоя преступила, не послушала повеления Твоего,прогневала БлагостьТвою, Боже мой, но яко творение Твое есть, неотчаяваюся во спасении, нок Безмерному Твоему Благоутробию дерзаяприхожду и молюся Тебе: Господи!В покаянии даждь ми сокрушенное сердцеи приими мя молящуюся и даждь мимысль благую, даждь ми слезы умиления,Господи, даждь ми по благодатиТвоея положити начало благое. Помилуй мя, Боже,(имя) помилуй мя падшую, ипомяни мя, грешную рабу Твою во Царствии Твоем, ныне и присно и во векивеков. Аминь.
Старый 06.12.2009, 18:46   #145
Tatianochka
Местный

Спасибо 0 в 0 постах

Молитва
О Пресвятая * * * Дево, Мати Господа Вышняго, Заступнице и Покрове всех, к Тебе прибегающих! * * * Призри с высоты святыя Твоея на мя, грешнаго (имя), припадающаго ко * * * пречистому образу Твоему; услыши мою теплую молитву и принеси ю пред * * * Возлюбленнаго Сына Твоего, Господа нашего Иисуса Христа; умоли Его, да * * * озарит мрачную душу мою светом Божественныя благодати Своея, да избавит мя * * * от всякия нужды, скорби и болезни, да низпослет мне тихое и мирное житие, * * * здравие телесное и душевное, да умирит страждущее сердце мое и исцелит * * * раны его, да наставит мя на добрая дела, ум мой убо от помышлений суетных * * * да очистит, исполнению же заповедей Своих мя научив, от вечныя муки да * * * избавит и Своего Небеснаго Царствия да не лишит мя. О Пресвятая * * * Богородице! Ты,
Старый 06.12.2009, 18:47   #146
Tatianochka
Местный

Спасибо 0 в 0 постах

(продолжение)Всех скорбя-щих Радосте", услыши и мя, скорбнаго; Ты, * * * именуемая "Утоление печали", утоли и мою печаль; Ты, "Купино Неопалимая", * * * сохрани мир и всех нас от вредоносных огненных стрел врага; Ты, "Взыскание * * * погибших", не попусти и мне погибнути в бездне грехов моих. На Тя бо по * * * Бозе вся моя надежда и упование. Буди мне в жизни временней Заступница, и * * * о жизни вечней пред Возлюбленным Сыном Твоим, Господем нашим Иисусом * * * Христом, Ходатаица. Научи мя Тому убо с верою и любовию служити, Тебе же, * * * Пресвятая Мати Божия, Пр***агословенная Марие, благоговейно чтити до * * * скончания дней моих. Аминь.
Старый 06.12.2009, 18:50   #147
Tatianochka
Местный

Спасибо 0 в 0 постах

Царице моя Пр***агая, Надеждо моя Пресвятая,приятелище сирым и странным Заступнице, бедствующих помоще иозло***емых покрове, зриши мою напасть, зриши мою скорбь: отвсюдуискушением одержим есмь, а заступающаго несть. Ты убо сама помози мияко немощну, окорми мя яко странна, настави яко заблуждша, уврачуй испаси яко безнадежна. Не имам бо иныя помощи, ни инаго предстательства,ни утешения, токмо Тебе, о Мати всех скорбящих и обремененных! Призриубо на мя, грешнаго и во озлоблении сущаго, и покрый мя пресвятымомофором Твоим, да избавлен буду от зол, мя обышедших, и восхвалю вынупрепетое имя Твое.
Аминь.
Старый 06.12.2009, 18:51   #148
Tatianochka
Местный

Спасибо 0 в 0 постах

МОЛИТВА ПРЕД ИКОНОЙ БОЖИЕЙ МАТЕРИ, ИМЕНУЕМОЙ ГЕФСИМАНСКАЯ *О,Пресвятая Дево! Мати Христа Бога нашего, Царице Небесе и земли! Вонмимногоболезненному воздыханию душ наших, призри с высоты святыя Твоей нанас, с верою и любовию покланяющихся пречистому образу Твоему: се бо,грехми погружаеми и скорбьми обуреваеми, взирая на Твой образ, якоживей Ти с нами, приносим смиренныя моления наша, не имамы бо иныяпомощи, ни инаго предстательства и утешения, токмо Тебе, о Мати всехскорбящих и обремененных. Помози нам немощным, утоли скорбь нашу,настави на путь правый нас заблуждших, уврачуй болезненные сердца нашаи спаси безнадежных. Даруй нам прочее время живота нашего в мире ипокаянии проводити, подаждь христианскую кончину, и на Страшном СудеСына Твоего явися нам милосердная Предстательница, да всегда поем,величаем и славим Тя, Благую Заступницу рода христианского, со всемиугодившими Богу. Аминь.
Старый 06.12.2009, 18:52   #149
Tatianochka
Местный

Спасибо 0 в 0 постах

МОЛИТВА ПРЕСВЯТОЙ БОГОРОДИЦЕ И ПРИСНОДЕВЕ МАРИИ ПРЕД ЕЯ ИКОНОЮ "ИВЕРСКАЯ" *О,Пресвятая Госпоже Владычице Богородице, приими недостойную молитву нашуи сохрани нас от навета злых человек и от напрасныя смерти, и даруй нампрежде конца покаяние, на моление наше умилосердися и радость в печалиместо даруй. И избави нас, Госпоже, от всякия беды и напасти, скорби ипечали и от всякаго зла. И сподоби нас, грешных рабов Твоих, одеснуюстати во втором пришествии Сына Твоего, Христа Бога нашего, инаследники нас быти сподоби Царствия Небесного и жизни вечныя, со всемисвятыми в безконечныя веки веков. Аминь.
Старый 06.12.2009, 19:37   #150
Nataliе Mosk
Новичок

Спасибо 0 в 0 постах

ЗДОРОВО!!!Улыбнись
Я благодарна небесам, что я дышу и следую мечтам. За этот мир, в котором я живу. И за людей, которых я люблю.Я не бросаю слов на ветер–не могу.Я за детей своих в ответе, их люблю.Я улыбаюсь.Дню навстречу я лечу.И будет ВСЁ,чего я захочу!!!
Nataliе Mosk вне форума   Ответить с цитированием
Ответ

Социальные закладки